Webutiken tar sommarledigt

Månadsslutet var visserligen för några dagar sen men jag kör en kort summering.
Den här månaden för jag över 1450 kronor till Barncancerfonden för de mössor som sålts under april och maj. 29 stycken blev det och det märks att värmen slagit till och vinterkläderna packats undan. Nu ska insamlingen vara uppe i totalt179 680 kr när de senaste pengarna kommit in. Fantastiskt!!!
 
Jag vill även passa på att tacka alla som stöttat, peppat och bidragit på ett eller annat sätt under den här våren. Nu tar webutiken sommarledigt och laddar om inför hösten!
 
Önskar er alla en riktigt fin sommar. Till familjer och barn som kämpar just nu, kanske för livet eller för att ta sig igenom de olidliga smärtorna så vill jag skicka alla superkrafter som finns i hela världen. Ingen ska behöva genomgå detta helvete vi och många andra familjer gjort. Men i grund och botten är det bara en väg som gäller, fokus framåt och på ljuset där borta.
 
Själva så fortsätter vi all träning och habilitering för att få igång Alice högra förlamade sida så bra det bara går. Vattengympa, cykla (på sin spcialbyggda cykel), gå, springa, dansa och allt som främjar rörelse i hela kroppen. Nästa MR gör vi till sommaren och det blir som alltid en fruktansvärd press och stress innan resultatet visas. Men vi tar en dag i taget, försöker iallafall så gott det går...
 
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0