Söta mössköpare

Bjuder på lite inskickade bilder från mössköpare!
 
Här är det trötta familjen. Envisavirus som inte vill släppa taget. Inatt blev det till att packa väskorna hastigt och checka in på avdelningen. Feber = inlagda på sjukhuset. Permission nu och vi hoppas febern håller sig borta så vi får vara hemma.
 
Trevlig kväll.

VINNAREN är...

Då har veckan gått och vinnaren är dragen i "postertävlingen".
Grattis Annika, du kom närmst med din gissning på 1306 artiklar. Rätt svar var 1454 st!
 
Vänligen kontakta mig och välj vilken poster du vill ha.
 

Tävling poster!

Dags för en tävling och fira våren med lite härliga pastellfärger i hemmet!
 
Nu har du chansen att vinna en av de fina illustrationerna som Lotta Ahnström har ritat. Precis som mössorna så skänker jag 50:- per såld poster till Barncancerfonden. 
 
För att delta i tävlingen så ska du gå in och "gilla" Alicemössan och brorsan på facebook samt gissa hur många mössor och posters (totalt) som sålts sen den första augusti 2012 (när webbutiken öppnade) fram tills idag. 
Den som gissar rätt eller kommer närmst får välja valfri poster.
Tävlingen pågår veckan ut, lycka till!

Sjukhusliv

Ett delmål nått, ett kliv mot lite mer frihet. Alice klarar sig för första gången efter behandlingarna utan sin sondslang! Vi fick även uppleva tre dagar på sjukhus med mer glädje, mer sömn, mindre illamående och mindre biverkningar. Men visst, det kan variera, gången innan var den värsta på länge så vi får helt enkelt glädjas åt nuet ♥
 
Sjukhusvistelsen bjöd annars på påskfest med pyssel, musik, god mat och vänner. Lekterapin fick finbesök av två duktiga musiker. Det blev vacker sång och häliga barnvisor, Alice är alltid lika glad när det blir musikunderhållning på schemat. Men tyvärr blir det mycket väntan, ligga i sängen, sätta nål i porten, ta prover, koppla dropp, mediciner och annat. Man tvingas vara stor och duktig trots att ma inte ens fyllt 3 år...
 
Mitt hjärta, min lilla tjej...inga ord räcker till för att beskriva hur duktig och stark du är ♥

Mer pengar till insamlingen!

Ny månad och mars försäljningssiffror är nu summerade. LYCKA är ordet, det blev hela 119 mössor och 6075 kronor till Barncancerfonden. I den här summan finns det även med några extra gåvor som folk gav under spin of hope i Kungsbacka. Tusen tusen tack för allt stöd och för alla mössköp. Alla namnen och pengarna syns under de närmsta dagarna på insamlingen.
 
Idag är det en solig dag, vi laddar och peppar oss för ny omgång med cellgifter och inläggning på sjukhuset. Kontraster från en dag till en annan. I april väntas även en rötgen...jobbigt. Den värsta tiden när man ska få nya besked och få verkligheten serverad på ett fat framför ögonen. Det är enklast att inte tänka på det och leva här och nu. Se den lilla tjejen som hon är utan allt det hemska som finns i hennes kropp. 
 
I veckan fick jag ett armband från en vän, starkt budskap och otroligt fint. På armbandet står det:
Where there´s a will there´s a way. Det får bli dagens budskap till alla. Tro på er själva, det ni gör och på varandra, då finns det alltid en möjlighet och en väg framåt ♥
 

RSS 2.0