Mässan och insamlingen

Oj vilken helg, svårt att sumera med bara ord. Det har varit en intensiv vecka och helg med allt från förberedelse inför mässan, bygga monter, hämta mössor, tavlor och 711 andra saker som man måste tänka på ;o)
 
 
Jag är i det stora hela väldigt nöjd. Varje mössa gör faktiskt skillnad, så de 119 st mössorna som såldes under mässan ger 5950 kr till Barncacerfonden. Under mars har jag i webbutiken sålt 55 mössor, så totalt 174 st och 8 700 kr mer till min insamlingen. heja heja!!!!!!
 
Jag har under de här tre dagarna fått äran att träffa många fina människor. En del har berättat om sina egna resor där cancern präglat familjen på ett eller annat sätt, en del har lyssnat och en del har fällt tårar när de hört om allt vi och Alice gått och fortfrande går igenom. Ni anar inte vad det betyder mycket att man faktiskt bryr sig. Jag hade ju aldrig orkar driva på det här projektet ifall ingen ville hjälpa till eller trodde på det. Men jag känner att just Alicemössan och alla ringar på vattnet som billdas runt projektet ger så mycket positivt tillbaks. Det går liksom inte sluta att höja målet och se framåt :)
 
Ett stort varmt TACK till alla som köpt en mössa, gett en kram eller skickat massa positiv och hoppfull energi <3
 
Ps. Alla givare från webbutiken och mässans pengarna kommer att synas på inslamlingen under veckan, totalt är det nu insamlat 177 570 kronor. Avslutar med ett luitet bildregn!
 

Webbutiken tillfälligt stängd

 

Vinn en familjefotorgafering

Som uppladdning inför mässan Baby & Barn nästa helg tänkte jag dra igång en tävling med ett riktigt finfint pris. Såhär går tävlingen till:

Ta ett kort på dig och familjen eller dig och ditt barn som symboliserar kärlek. Fungerar även med en syskonbild.

1. Tagga bilden på instagram med ‪#‎familjebild‬ samt ‪#‎alicemössan‬ och glöm inte tagga mig @image_u så att jag ser den. OBS! Om du har ett privat konto så får du maila bilden då jag inte kan se den annars, använd samma mail som nedan påpunkt 3.
2. Gilla Image U- Fotograf Sara Brodén på facebook eller följ image_u på instagram.
3. Svara på frågan: Till vilken organisation skänks pengar från projektet Alicemössan? Svaret skickas till sara@imageu.se

På söndag den 30 mars utser jag vinnaren som då får en gratis familjefotografering under maj eller juni månad i Kungsbacka/Lindome. Totalt värde 3 747 kr. Du väljer mellan studio eller fotografering utomhus. I priset ingår 3 digitala bilder + en bildvisning. Tävlingen pågår till söndagen den 30 mars kl 17.00 och vinnaren presenteras på facebook och här på bloggen.

 

Lycka till! Ser fram emot massor av härliga familjebilder fulla av kärlek <3


Baby & Barn 28-30 mars

Oj vad jag längtar, nästa helg är det dags för mig att ställa ut på Baby & Barnmässan i Göteborg! Ska bli otroligt kul att få visa upp lite av det jag pysslar med samt träffa människor och inspireras av andra. Men det kanske viktigaste av allt är att jag kommer sälja “Alice och brorsanmössor” för att samla in mer pengar till Barncancerfonden. Jag hoppas innerligt att hela lagret tar slut och att mars blir en riktig kanonmånad med många tusenlappar till forskning och utveckling inom barncancer.

För att kort beskriva vad Baby & Barn är för en mässa för alla er som är nyfikna och inte varit där tidigare så citerar jag från hemsidan.


“Baby & Barn är en mötesplats för alla som planerar att skaffa barn, väntar barn eller som redan har barn. Vårt huvudfokus är att locka blivande föräldrar och föräldrar med barn upp till 6 år, men självklart finns det plats även för de äldre barnen! Baby & Barn är en samlingsplats där det finns experter att rådfråga, massor av shopping, underhållning för både stora och små samt mängder av kul aktiviteter att ta del av. Mycket känns kanske igen, men för varje år kommer det nyheter, fina erbjudanden (deals) och matnyttiga och intressanta seminarier.”

2bb43469-8991-4563-bf8d-c15ea6cd6e2b

Och det kanske viktigaste av allt…min monter hittar ni i hall C på följande plats: C05:32

Fredag 28 mars 09.30 – 17.00
Lördag 29 mars 09.30 – 17.00
Söndag 30 mars 09.30 – 16.00


Världens bästa

 
Världens bästa fredag, bara du och jag. Duka på golvet, grädda våfflor, dricka saft, dansa loss tillsammans, skratta ikapp, kramas, mysa i soffan och få höra orden "mamma jag älskar dig", läsa saga och pussa dig godnatt. Mitt hjärta bubblar av lycka. För en vecka sen var hela min kropp fylld av oro och ångest. MR besked. Vi kan pusta ut på nytt, trycka på playknappen till livet och fortsätta se framåt. Kämpa kämpa kämpa. De elaka cellerna har inte växt, allt ser stabilt och oförändrat ut. Det går inte sätta ord på alla tankar och känslor som hinner passera huvudet under dessa veckor.
 
Om en månad ska jag gör något läskigt. Jag ska delta på Pecha Kucha Night i Kungsbacka och visa 20 bilder i 20 sekunder per bild. Jag ska genom mina bilder fokusera på kärlek, hopp och passion till livet. En resa som började för ca 2,5 år sen väldigt nära gränsen till himlen och fram till idag. Vår dotter har lärt oss mycket på vägen och för att inte tala om Alice storebror. Jag är livrädd för detta men jag har bestämt mig för att utmana mina rädslor och ta chansen när det ges. Jag hoppas kunna inspirera andra att använda sin energi till rätt saker i livet.
Om någon skulle vilja veta mer om Pecha Kucha Night den 3:e april så går det fint att höra av sig. Alla är välkomna att lyssna och det är totalt 8 talare under kvällen.
 
Avslutningsvis så vill jag lyfta upp några personer som gör ett så otroligt fantastiskt jobb och som betyder väldigt mycket för såväl Alice som oss. Gisela, Linnea, Elin och alla ni andra pedagoger som jobbar med Alice varje dag. Ni är trygghet, energi, styrka och kärlek. Även Ulrica och Lena och hela gänget på habiliteringen, ni är grymma! 
 
Kramar 

RSS 2.0