Glad sommar!

Vill skicka en liten sommarhälsning från sjukhuset. Hoppas ni alla får många härliga dagar i värmen innan mössorna åker på igen. Webbutiken tar semester f.o.m. nästa vecka den 1:a juli och fram till 4:e augusti. De går bra att lägga beställningar i webbutiken fram till och med nu på söndag. Mössorna skickas sen under kommande vecka. För er som vill hänga med mig och kameran i sommar så kommer jag blogga från min fotosida: www.imageu.se/blogg

 

STOR KRAM FRÅN ALICEMÖSSAN OCH BRORSAN!


Maj

Ytterligare en månad har gått. Den har ungefär sett ut som de föregående när det gäller sjukhus, vardagsliv och allt runt omkring. Vi har hunnit med lite roliga saker emellan behandlingarna som både vi och barnen uppskattat. Vi är glada att vi har sommaren framför oss och vi hoppas på många bra dagar för Alice. 
 
När det gäller försäljning av mössor så har det stannat av lite grann i takt med värmen. 24 stycken artiklar är sålda vilket betyder 1200 kronor till insamlingen. Tack för alla som bidragit! Nmnen och pengarna kommer att synas i nästa vecka.
 
 
För några veckor sen när vi låg inlagda så kom clownerna på besök. Lycka för alla <3
 
 

Webbutiken fungerar igen!

Då ska problemet vara löst med betalningsmetoden i webbutikens kassa.
Ha en fin dag i solskenet.
 
Hälsningar Sara

Strul i webbutiken

Problem med betalningsmetoden i webbutiken just nu!!! Ni som försöker handla kan inte "betala för tillfället" Hoppas lösa detta så snart det bara går. Lägger upp meddelande här när det fungerar igen!
 
Trevlig lördag ♥

RSS 2.0