Önskebrunn

Det läskiga samtalet kom idag. Bubblan som vi sitter inkappslade i är så skör så skör. De senaste dagarna har vi njutit, varit på en liten minisemester, gått runt på små små moln och skjutit allt framför oss. Man vet ju aldrig hur nästa vecka ser ut.

Resultat från förra veckans MR-undersökning visar att tumörresterna är oförändrade, allt ser ut som det gjorde i december. Planen fortskrider och vi kör på sommaren ut med cellgiftsbehandling för att sen ha ngn slags paus. Ett delmål men oklart vad som händer, de elaka cellerna finns kvar...
 
Bjuder på en bild från helgen. Vårt älskade lilla hjärta, hon har verkligen kämpat sig igenom varje dag sen allt hände. Finns det någon i hela världen jag beundrar stort och ser upp till, ja då är det vår dotter. 
Vi kastade alla varsin peng i önskebrunnen på Vimmerbys torg i helgen.
 
Det finns bara en önskan <3

Vårerbjudande

Nu firar vi våren med ett extra bra erbjudande, faktiskt det bästa sen webbutiken startade!
KÖP TVÅ VALFRIA MÖSSOR OCH DU FÅR VÄLJA 1 POSTER!!!
Gäller så långt lagret räcker av de poster jag har hemma...
Ni som köper två mössor måste själva skriva i kommentarsfältet vilken poster ni önskar när ni kommer till kassan i webbutiken. Kolla innan så den poster ni önskar fortfarnade finns kvar i webbutiken!
 
Varma hälsningar ALicemössan och brorsan ♥
 
 

Månadssiffror

April månad, 36 mössor sålda och 1800 kr till barncancerfonden. Varmt tack till alla er som köpt en mössa eller poster <3
 
 

RSS 2.0