Fullt upp!

Oj oj, mycket att pyssla med inför morgondagens "Walk of hope" som jag och några av mina närmsta vänner arrangerar här i Kungsbacka. Målet är som jag nämnt tidigare att vi ska få in många tusenlappar till den viktiga forskningen inom barncancer.
 
Veckan har varit minst sagt hektiskt med att köra kors och tvärs för att fylla på lagret med nya tyger, fota mössor, åka till tryckeriet för att hämta mer hangtaggs, köpa in tråd, spets, göra intervjuer med flera olika tidningar och sen där emellan hantera orders, svara på frågor och blogga. Även om det här projektet emellanåt i princip tar all fritid så är det väldigt väldigt roligt. Sån grym känsla när man varje månad kan föra över tusentals kronor till Barncancerfonden och samtidigt träffar männsikor som stödjer insamlingen och köper mössor. Alice har piggnat till rätt bra efter senaste behandlingen och hon älskar att åka bil så hon har hängt på överallt, trevligt med sällskap.

Börjar bli lite nervös över att jag har för lite mössor med mig imorgon...ingen aning om hur mycket folk det kommer och hur många som är sugna på en mössa. Hoppas hoppas jag räknat ungefär rätt. Kan tänka mig att det blir lite tryck även i webbutiken i morgon då GP kör en helsida om Walk of hope och även lyfter fram mössorna. Så kul!!!!
Nu önskar jag er alla en bra lördagskväll, hoppas vi syns imorgon!
 
 
 
 
 

Liten blir stor

Halva livet, det låter mycket och det ÄR mycket. Vi har levt i världen runt cancern och sjukdomen i över 1,5 år, alltså halva Alice liv. Vi har firat jul i en sjukhussal, träffat tomten och ätit julskinka, sett nyårsraketer skjutas upp från sjukhuset, vi har firat födelsedagar och namnsdagar och det mesta som man normalt firar. Det känns som vi blivit väldigt många fler år och vi har gått igenom det ingen förälder eller barn vill uppleva. 

Jag tittar på bilderna och är så stolt. En glad, stark tjej med så mycket skinn på näsan. Jag är glad att du slipper minnas allt du gått igenom, i din värld finns det bara fokus på en sak...framtiden. 
 
-Alice stor, Alice 3 år. Ja de order hör vi dagligen <3 Världens starkaste lilla tjej.
Alice mäts, väger sig själv, vänder blodproven i rören och leker med bästisen Freja på sjukhuset. En ganska "vanlig dag" i Alice värld.

Äntligen Alicemössan i leopard

Trevlig helg alla fina <3

Vilken start!

Oj oj oj vad kul! Augusti är redan en toppmånad när det gäller försäljning av mössor och då har vi 10 dagar kvar att räkna in! De nya tygerna har sålts bra men de enfärgade fortsätter att vara mest poppis. De svarta mössorna är nästan helt slut men mer tyg är på ingång!
 
All uppmärksamhet och spridning av projektet ger såklart mer pengar till insamlingen. I helgen uppmärksammade Textalk min webbutik på sin facebooksida. Vill ge ett stort plus till textalk som från dag ett har varit grymma. Supporten, användarvänligheten och servicen i allmänhet- heja alla er!!!
Man kan även läsa om Alicemössan och brorsan på Sveriges största mötesplats för e-handlare och e-handelsleverantörer, artikeln hittar ni här
 
Nu fortsätter jobbet för att genomföra Walk of hope den 1:a september. För min del blir det planering med allt runt mössförsäljningen samt lite olika intervjuer.
 
Bjuder på en bild från idag när den nya mössan fick invigas av Alice ♥
 Höstiga nyheter

Äntligen är det dags för lite nyheter!!! Trots att jag skulle vilja förlänga sommaren liiiiite till så gillar jag hösten och allt snyggt som fylls på i butikerna.
 
Dessa tygerna blev väldigt poppis när jag hade en liten omröstning på facebook, hoppas ni nu gillar dem när mössorna är färdiga och redo att klickas hem. Jag har inte köpt hem så jättemycket av dessa tygerna då jag helt enkelt tänkte ha lite is i magen och kolla intresset.
Välkomna in i webbutiken
 
 

Walk of hope

Välkomna att läsa mer om evenemanget Walk of hope i Kungsbacka här
 
Tack Frida, Åsa, Charlotta, Josefine och Angelica för att vi tilsammans genomför detta. Nu satsar vi på många tusenlappar till Barncancerfonden. På plats kommer det självklart att säljas "Alice och brorsanmössor". Vi kommer även att lotta ut några fina illustrationer av Karolina Palmér

Webbutiken öppen!

Webbutiken åter igen öppnad. Det har varit en skön sommar som till skillnad från förra året både bjöd på fler soliga stranddagar men även fler glada skratt och mer spring i benen. Som en annan familj uttryckte det i en liknande situation. Det går bra för att gå dåligt.
 
Jag kan nu meddela att det kommer att sys upp 20 stycken svarta och mörkgrå Alicemössor i ungdom och vuxensstorlek i veckan. Så ni som mailat och frågat...NUUUU går det att beställa :o)
 
Jag kommer att skriva lite mer om hösten vad gäller Alice och vår situation i ett senare inlägg. Allt är fortfarande oklart och ganska komplicerat. 
 
Nu kickar vi igång hösten 2013 och ser till att samla in massor av pengar till Barncancerfonden. Varje krona gör skillnad. Glöm inte att sprida insamlingen och visa upp era fina mössor på facebook och instagram ♥! 
Foto: Frida Valentin
 
 

RSS 2.0