Webbutiken stängd under söndagen den 31 augusti

Söndagen den 31 augusti genomförs Walk of Hope i Kungsbacka och webbutiken har då flyttat ut för att säljas på plats under eventet. Välkommen åter måndagen den 1 september.
 
P.s Har man inte anmält sig innan och vill delta under Walk of hope går det bra att droppa in och betala sin startavgift på plats. 50:- per person, gärna jämna pengar.
 
Hoppas vi ses!
 

Walk of hope i Kungsbacka

Den 31 augusti är det dags för mig och några andra mammor vars barn har haft eller har cancer att arrangera ett walk of hope i Kungsbacka. Precis som förra året så går starten vid Söderstan intill lekplatsen vid gångbron. Vi hoppas att det kommer massor av folk och att alla tar chansen att stödja Barncancerfonden genom sitt deltagande eller genom att köpa en Alicemössa.
 
Mer info och anmälan görs via länken lite längre ner. Om man inte kan komma eller ifall man är osäker så kan man ändå betala in för att visa att man stödjer Barncancerfonden. Så tveka inte, sätt in 50:- redan ikväll.
 
Kan även avslöja att Karolina P sponsrar med hela 10 illustrationer till vårt lotteri. Självklart kan man även vinna Alice och brorsanmössor.
 
 
KORT FAKTA:
 
När: Den 31 augusti klockan 10.00 (går att droppa in fram till 11.00)
Var: Starten sker vid Söderstan, Nygatan 10 D, vid gångbron bredvid lekplatsen i centrala Kungsbacka. 
Distans: 3,5 km enligt stadspromenaden Södra slingan.
Anmälan/kostnad: Görs i förväg via Barncancerfondens hemsida, 50 kronor per person: http://www.barncancerfonden.se/1309365562/
På plats efter att man betalat får man en ”badge” som bevis på deltagandet. Även om man inte vet om man kan gå eller vill så sätt in 50:- redan idag och stöd Barncancerfonden

Alice i rosa zebra

En sommar har gått och det är ganska precis 1 år sen Alice slutade med cellgifterna. Jag tror att alla som har träffat Alice kan skriva under på att hon idag är en betydligt piggare och mer sprudlande tjej. Visst, hon har alltid haft glimten i ögat och envisheten men det går ändå inte att jämföra. 
I dagsläget gör vi nya röntgenkontroller var 4:e månad för att bevaka de misstänkta tumörrester som finns kvar i hjärnan. Ni som levt i den här världen vet att det är en vardag som svänger från lycka till förtvivlan när hela vår värld hänger på de där bilderna...
Men jag försöker leva i nuet och verkligen ta vara på allt som livet erbjuder och glädjas så mycket jag kan. Jag har nog alltid varit en person som hellre ser ljuspunkterna än det mörka i livet så det finns liksom inget annat alternativ än att fokusera på ljust framstegen och det positiva. 
 
Om några veckor ska Alice börja på ridterapi och bara en sån sak ser vi verkligen fram emot. Det blir mer och mer tydligt att Alice ligger långt efter rent fysiskt med balans, klättring, lek etc. men att hon nu får en chans att testa på detta på hennes villkor ska bli riktigt spännande. Vardagen består väldigt mycket av hinder och problematik som ska lösas på ett eller annat sätt. Träna, träna, peppa, peppa och stärka med självförtroende är det som gäller. 
 
Med en kort liten statusuppdatering så kan jag även berätta att insamlingen hos Barncancerfonden fortsätter och ligger nu på 180 000 kr. Den 15 augusti öppnar webbutiken igen och då är det nya mål och höjder som ska nås. Självklart går det fint att sätta in en slant när som, insamlingen är inte beroende av mössorna utan det går att skänka pengar ändå. 
 
Ha en fortsat fin vecka ♥♥♥

RSS 2.0