Sömmerskorna

Vill stolt presentera några av de duktiga sömmeskorna som kommer att sy Alicemössorna. Idag hade vi ett litet "symöte" på Samhall och kikade på det nya tyget...vad tyckts? Tror det kommer bli rikigt fint. Tuff, sött och lite rosa ;o) En riktig Alicemössa!
Imorgon blir det ny stark behandling för Alice, vi laddar allt vad vi kan och packar väskorna. Försöker tänka på alla bra dagar som vi haft nu senaste veckan och all positiv energi som familj och vänner ger oss. Tack även till dessa tre personerna på översta bilden som hälsar och stöttar lilla Alice. Utan er alla hade vår resa varit flera gånger jobbigare.
 
 

Dags att börja sy

Nu äntligen är de första tygerna beställda...känns jättekul att äntligen komma till skott. På måndag kommer syateljén att börja jobba med Alicemössan och brorsan på allvar. Så fort första mössan är klar ska jag börja fotografera och fixa med den nya "hangtaggen".

Visitkort

Känns alltid lite extra kul när man får hålla sitt egengjorda visitkort i handen för första gången ♥


Webshop

Det börjar ta form...idag har jag testat den nya webshoppen som ska stå klar om några veckor. Ganska mycket jobb med allt och petig som jag är så vänder jag och vrider på det mesta innan jag bestämmer mig för typsnitt, färger, layout mm.
Ser verkligen fram emot "öppningen", lite pirr i magen. Nu ska bara de sista tygproverna komma hem så att  symaskinerna kan få sätta igång att jobba snart.

Trevlig helg!


Fler Alicemössor på vift!

Så kul att se alla barn i sina mössor, TUSEN TACK, fortsätt gärna att skicka in fler så publicerar jag lite bilder då och då.

RSS 2.0