Målet är nått!

FANTASTISKT!!!!! Mer än 200 000 kronor är nu insamlat till Barncancerfonden tack vara alla givare och mössköpare. Finner inga ord...TACK TACK TACK!
 
När ens barn drabbas av cancer så raseras hela världen. Man blir hjälplös och väldigt stressad och ledsen över att man som förälder inte kan göra något mer än att bara finnas där. För mig kändes inte det tillräckligt. Jag är så glad att jag valde att tro på min idé med Alicemössan och faktiskt kunna bidra till den viktiga forskningen.
 
Med lite vemod och blandade känslor så kommer webbutiken att stängas ner den sista december. Om det bli för gott eller med en kortare paus får tiden utvisa. Anledningen är främst att det behövs mer tid och energi till att ta projektet till en ny nivå. Att sköta en webbutik med alla inköp, administration, ekonomi, ordrar etc tar mycket tid. Innan hade jag mycket tid. Nu är det som ni vet fokus på att Alice ska klara av en vardag med alla vardaliga utmaningar. Hon är en hel del på förskolan och vi föräldrar åter tillbaks i arbetslivet. Så jag väljer därför att lägga all min energi på att just  få vår vardag och allt pussel att fungera.
 
Mitt hjärta brinner för att hjälpa andra och jag kommer definitivt att göra olika typer av arrangemang och events för att samla in mer pengar till Barncancerfoden. 
 
Jag vill även avsluta med en kort satus på den senaste MR-undersökningen Alice gjorde för tre veckor sen. Röntgenbilderna var oförändrarde, vilket betyder att inga negativa förändringar eller tillväxt av tumörceller finns synbara just nu. Man kan se något på bilderna men det som man ser har inte rört sig eller växt. Det har gått 1 år och 3 månader sen hennes cytostatikabehandling avslutades, Alice får fortsätta utan några cellgifter så länge allt ser ofärändrat ut. Som ni ser på bilderna har vi en tjej full av energi och livskraft här hemma...
 
Pssst, nu kör vi 50% i webbutiken och tömmer lagret! Passa på att ge era nära och kära en julklapp som värmer både huvud och hjärta. Rabatten dras av i kassan och gäller månaden ut innan webbutiken stänger.
 
Önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år.

Kommentarer
Postat av: Marina Hagstedt

Vad skönt att höra att MR var oförändrad, har många tankar på er och sänder er all styrka att kämpa och besegra. Många värmande kramar och en god jul full av hopp och kärlek 💞 önskar jag er / Kram Marina

Svar: Tack, massor av värme tillbaks <3
Alicemössan och brorsan

2014-12-07 @ 17:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0