Spring i benen

Det är en sån otroligt skillnad just nu. Alice går och går och går. Hon vill inte sitta still och hon verkligen njuter av att kunna bestämma själv när hon vill ta sig in till sitt rum eller traska runt i huset. Att ha ett barn som lärt sig gå runt 1 års ålder men som sen blev halsidigt förlamad är verkligen hemskt. Man tittar på filmer där en glad 1-åring springer omkring med lockarna svepandes i vinden. Sen tittar man på filmer för 6 månader sen, en stundtals väldigt hängig tjej med tunnt fjunigt hår på huvudet som sitter ner på alla bilder om inte vi finns med och håller handen eller bär. Idag filmade jag Alice när hon spelade fotboll själv i vardagsrummet-WOW! Hon går (mer haltar och lunkar fram). Att lära sig gå en andra gång är betydligt större än den första gången, man tar liksom inte en sån sak för givet efter allt. Tyvärr fungerar inte reflexrna riktigt så hon slår sig väldigt lätt i fallen när hennes högra sida inte svarar och tar emot. Ngt som måste tränas och som vi gör hela hela tiden. 
 
För övrigt är det lite mindre försäljning just nu. Om det inte vänder efter löning så tror jag att det blir en svag mössförsäljningsmånad. Men det kan såklart ha att göra med det ISKALLA vädret och månaden efter jul. Men men, vi hoppas att det tickar på så smått igen när solen och värmen görs sig mer påmind.
 
Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Åh va glad jag blir!! Heja Alice och heja er!!! Jag instämmer om alla känslor när de tar sig fram igen...<3 puss på er och massa kärlek!!!

Svar: Ja du om någon vet- kram tillbaks fina!!!!
Alicemössan och brorsan

2013-01-25 @ 13:46:30
Postat av: mari

kan inte mer än instämma. kraaaaaaaaam

Svar: Tänker på er, kram <3
Alicemössan och brorsan

2013-01-25 @ 14:31:29
URL: http://www.mizztrix.dinstudio.se
Postat av: Helga

Åh vad underbart! Vilken fantastisk återhämtning! Vad skönt det måste vara för er att slippa gå krökade med ryggarna dagarna långa! Saknar er mkt!! Kramar

2013-01-26 @ 11:25:01
Postat av: Helga

Åh vad underbart! Vilken fantastisk återhämtning! Vad skönt det måste vara för er att slippa gå krökade med ryggarna dagarna långa! Saknar er mkt!! Kramar

Svar: Ja en helt klart ny fas som inleds...lite mer mot självständig 2,5 åring som det borde vara. Saknar dig oxå hjärtat, kraaaam!!!!!!!
Alicemössan och brorsan

2013-01-26 @ 11:25:01
Postat av: Sandra

Kör hårt Alice! Kan tänka mig att du njuter minst lika mycket som din mamma! Önskar er många fler framgångar framöver, kram.

Svar: Tack fina du <3 Önskar dig en bra vecka vännen!
Alicemössan och brorsan

2013-01-26 @ 22:37:37
Postat av: Sandra Lekander

Vad härligt att läsa!! :)

Och självklart kommer försäljningen igång igen om ett litet tag. Mössorna är fullkomligt perfekta till våren, och all handel går på sparlåga för tillfället!

Hoppas ni haft en fin helg!

Svar: Tack <3! Ja vi hoppas på en liten skjuts när solen tittar fram snart. Stor kram snälla du!
Alicemössan och brorsan

2013-01-27 @ 12:53:15
URL: http://blogg.sandragillalekander.se
Postat av: Fru Martinsson

Underbart! Det måste verkligen kännas fantastiskt! Tror definitivt också att mössförsäljningen sätter fart till våren!!

Svar: Tack så mycket, håller tummarna!
Alicemössan och brorsan

2013-01-28 @ 18:47:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0