NYTT NYTT NYTT

Då var det dags att presentera nyheterna som ni redan fått kika på lite grann, jag bad ju faktiskt er om smakråd när det gällde tygbeställningen ;o)

Nu hoppas jag det fortfarande finns sug efter lite nya mössor och en fortsatt vilja att vara med att samla in pengar till Barncancerfonden. Mer pengar behövs, forskning är ett måste för att nå nya framsteg och öka chanserna för alla barn med cancer. Alice är bara en av alla de drabbade barn med en ovanlig tumör med extremt lite forskning runt.
 
Köp en mössa redan idag och bär upp den med stolthet, den här mössan är mer än bara varm, det känns bra i ♥ också. Alla borde dessutom ha rätt att kunna bära en rosett på sitt huvud, vare sig man har hår eller inte. Med en Alicemössa får ALLA känns sig fina.

Ungdom/vuxenmössa- Mörkgrå med svart spetsrosett!
 
Bebis, 1 år, 2år och 3-5 år- Lila med cerisa stjärnor!
 
Bebis, 1 år, 2år och 3-5 år- Zig-Zag mönster i svart, rosa, cerise och orange!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Superfina!! Den med stjärnorna är en storfavorit, funderar på om inte det vore en kanonjulklapp till barnens kusiner! Kommer det någon ny brorsan mössa??

Svar: Vad kul att du gillar dem. Någon brorsanmössa är inte på ingång just nu. Känner att det är svårt att hitta fina mönstrade ihop med jeansstjärnan. Men man vet aldrig...
Alicemössan och brorsan

2012-10-15 @ 22:12:07
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

fina nyheter =)
sv: ingen fara jag förstår verkligen att du har fullt upp och orken kanske inte finns där så det är ingen fara <3

2012-10-16 @ 07:03:59
URL: http://melissasprinsar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0