Supersnöret

Supersnöret- världens viktigaste snöre!
 
Jag lånar texten från Barncancerföreningens hemsida:
Behandlingen av barncancer tar mycket tid och är tuff. För att stödja barn och ungdomar på ett påtagligt sätt introducerar Barncancerföreningen i Västra Sverige "SuperSnöret".
 
Superpärlorna är små ljusglimtar under den tunga behandlingsfasen och barn och ungdomar har de små, färglika pärlorna som belöningar att se fram emot. Men SuperSnöret är mer än endast en kul grej att samla på.
Här ser ni Alice med sitt eget supersnöre. Egentligen ska snöret vara mycket mycket längre, men då supersnöret inte introducerades förens nu i höst så har Alice första tid inte kommit med. Jag har nu köpt "Fimolera" på Panduro för att göra alla henens pärlor så att snöret blir komplett. Förhoppningsvis kommer Alice att se på hela behandlingen lite mera positivt, pärlorna blir symboliska men inte så allvarliga och hemska som ord kan kännas. Även om man vill gräva ner och glömma allt som har med cancer, operationer, cellgifter, nålar och mediciner att göra så måste man ändå förstå att detta har format vårt liv. Allt det vi och Alice gått och går igenom kommer att behöva bearbetas.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0