Våra små kämpar

Det gör så ont så ont i mitt hjärta. Alla familjer man träffat och lärt känna där vissa får ta omvägar genom behandlingarna med massor av komplikationer och infektioner. Det känns som det räcker med grundsjukdommen, ändå ska man riskera att drabbas av bakterier, svampinfektioner och virus...kroppen och imunförsvaret blir extra nedsatt under de flesta cellgiftsbehandlingarna. Det resulterar i att man måste vara extra försiktig och minimera riskerna för att hålla sitt barn så "friskt" det bara går. MEN, hur bra man än håller sig borta från förskolor, mataffärer och andra smittofällor så blir man lätt sjuk av sina egna baterier som finns i kroppen. Sjukt men sant, man kan med andra ord inte alltid skydda sitt barn från feber och bakterier.
 
Idag skickar jag en extra varm kram till lille Hampus som har samma tumör och diagnos som Alice. Vi har stöttat varandra och följts åt sen hela den här hemaka resan började. Det är Alice, Hampus och tydligen ett par barn till som har den här ovanliga tumören. Han blir den första som jag ska skicka en "brorsanmössa" till, inte för att det hjälper honom att bli av med bakterierna och febern, men det kanske värmer lite extra när höstvindarna börjar blåsa kalla.
 
Till alla våra små kämpar som måste utstå den här jävla sjukdomen- Ni ska klara detta, ni är STARKA!
 

Kommentarer
Postat av: mari

hej gumman! vad go du är!ja jisses vad de får kämpa de små. de är mina idoler,hjältar och helt unika!!! sorry om vi inte hörs så ofta men här har det varit lite tungt. ha det gott. kraaaaaaam i evighet!

2012-07-19 @ 20:26:37
URL: http://www.mizztrix.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0