Nyheter på ingång

Imorgon börjar alla tjejerna på Samhall att sy för fullt hus. I helgen har de nya tygerna hängt på tork efter att allt förtvättats i fredags. Flera nyheter som ska presenteras i webbutiken nu i veckan...spännande!
 
Väldigt kul att se vad alla gillade när jag visade de olika tygklippen. För er som inte har gillat Alicemössan och brorsan på facebook så har ni missat den heta omröstningen med hela 76 kommentarer! För att gilla sidan kan man gå in här http://www.facebook.com/AlicemossanOchBrorsan eller via webbutiken trycka på "gilla" symbolen.
 
Imorgon är planen att köpa spets till rosetterna och sen åka förbi Samhall för att hämta lite nya prover som ska fotograferas.
 
Tyvärr har vi lite sjukstuga här hemma och vi har kört kors och tvärs mellan sjukhusen i helgen och haft telefonkontakt både dag och natt med våra läkare...feber till följd av influensavaccinationen :o( Nu hoppas jag alla blir friska så vi inte behöver skjuta på någon behandling som står på planeringen. Man vill ju inget hellre än att slippa men utan behandling kommer vi inte framåt så det är bara att acceptera.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Ska bli så roligt att se de nya mössorna! Stora krya på er kramar!!!

Svar: Tack snälla söta!
Alicemössan och brorsan

2012-10-14 @ 21:10:16
Postat av: Åsa

Bra jobbat med mössorna! Jättefina alla tre! Hoppas Alice kan få behandling på bestämt datum!Kram

2012-10-15 @ 21:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0